Ryg - Nakke - Hovedpine

Du er i de bedste hænder, hvis du har problemer fra ryg, nakke eller hovedpiner fra nakke-skuldre.

Hos Specialistklinikken får du en hurtig og præcis afklaring af dit problem med strategier til egen-behandling, suppleret med fysioterapeutiske behandlinger i det omfang, dette er nødvendigt. 

Indledningsvis skal vi danne et billede af din funktion, din fysiske smertemekanisme og hvordan du selv forstår og håndterer dine smerter og din situation.  Mit primære fokus er at skabe forudsætning for dine egne strategier - jo bedre du forstår sammenhængene, jo bedre får du kontrol over din tilstand.

Akutte problemer kan i lang de fleste tilfælde klares med enkle strategier - du skal bare vide hvilke! Fx effektive øvelser, afprøvet i årevis.

Har du tilbagevendende gener? Det er du ikke alene om. Mange mennesker har et problem, der kræver periodisk hjælp til at holde symptomerne nede.  Det kan være forhold omkring led, muskler og nerver, der medfører vedvarende eller tilbagevendende gener. De har det, jeg beskriver som en  "spændingsgenerator", dvs en tilstand, der vedvarende producerer øget muskelspænding, der periodisk skal afhjælpes.
Hvis du falder i denne gruppe, udarbejder vi sammen strategier til at håndtere det. 

Hvis du har tilbagevendende hovedpiner, kan de stamme fra nakke-skulder. I så fald er der gode, virksomme strategier, du kan lære.