Idræts siden

Idrætsskade?
O
verbelastning? 
Hjælp til din træning eller genoptræning?

Du er i trygge, professionelle hænder.  
Jeg har arbejdet med idrætsskader og træning i 30 år og har set det meste. Jeg er selv livslang atlet med mange idrætsgrene på listen.
Dit problem og dit behov analyseres, og vi udarbejder sammen en strategi, der skal få dig tilbage i topform. Jeg fokuserer på det, du selv kan gøre, og hjælper med det, du skal have hjælp til.

Du får strategier, du kan tage med til dit eget træningsmiljø, eller du kan træne med mig i vores træningscenter i Sportsbyen. Eller begge dele.

Strategierne følger en flertrins Medical Fitness - model, hvor de enkelte dele vil overlappe i en vis udstrækning. Vi starter på trin 3-4, hvis du ikke har skade, men vil forbedre din sportspræstation:

  1. Heling af skade, undgå opblusning af problem.
  2. Styrkelse af det ophelede væv ved specifik træning og målrettede øvelser inklusiv fleksibilitets- og koordinationstræning.
  3. Neuromuskulær/ funktionel træning med stigende intensitet og belastning, fx øvelser der simulerer elementer af din sport.
  4. Tilbage til idræt - træning. Sportsrelateret træning med stigende belastning. Fokus på funktion og power/ eksplosiv kraftudvikling.