Knive til salg

NB: Disse knivsider er lagt ind under min Specialist Klinik-hjemmeside (det er derfor du har kontakt- og bookingmenuen på siden). Du kan udmærket anvende både telefon og mail til kontakt. 

Klik på et billede for at se hele billedet og i større format.  Finder du ikke en kniv for dig her? Gå tilbage til Se mine Knive / Galleri Knive 
og få inspiration. Kontakt mig derefter, og vi finder sammen design og materialer til DIN kniv.


Stor eller lille kniv? Stor eller lille hånd? Grib om en lineal - se foto - og mål dit greb. Billedet viser min egen hånd, ca 9,5 - 10 cm, svarende til handske størrelse 10. Så en kniv til mig selv skal være min. 9,5 i skæftet, med mindre det er en lille kniv, der kan være "inden i" hånden, fx en lille snittekniv.


Nr 18: Outdoor/køkkenkniv: Denne kniv kan bruges både outdoor og i køkkenet, da det slanke blad er perfekt til skæring af kød og grønt.
Klinge: Brusletto Tiur, front i nysølv og grøn fiber, skæfte i røget eg. 

Denne kniv er til salg for kr. 800,-  Med skede kr. 1600,-  8Nr 25: Fritids- /jagtkniv . Klinge i damask af Claus Bernhardt, skæftetræ i Zebrano træ med frontholk i koknogle, mellemlæg af bøffelhorn, bronze og sort fiber.
Bagsidesyet skede i rårandslæder.
Klinge 9,5x2,3 cm, skæfte størrelse 9
Kniven er til salg for kr. 2800,-


Nr 27: Outdoorkniv, stor. Klinge af Robert Mattsson i Sandvik 12C27 stål. Skæfte i nysølv, elforsyn (kunstigt elfenben) og purple Heart træ. Skede i rårandslæder 
Klinge 13x3,2 cm, skæfte størrelse 9-10
Til salg for kr. 2800,-Nr 32: Mini kniv. Klinge af Jørn Sønderskov Christensen, skæfte af indfarvet masurbirk med front af grønstabiliseret poppeltræ. 
Skæfte af rårandslæder.
Klinge 4,5x2 cm, skæfte størrelse 8 ("inde i hånd")
Til salg kr. 1200,- 


Nr 42: Outdoor / fritidskniv. Mønstersmedet klinge af Poul Strande, frontholk af stabiliseret rensdyrhorn, rødbrun fiber,  grøn- stabiliseret fyrsvamp. Skede af hårdpresset forpartslæder, forside syet med perlesyning.
Fantastisk farvespil i skæftet og eksklusiv syning på skeden.
Klinge 7,5x2 cm, skæfte størrelse 10 (passer til alle fra str. 8-10)
Denne kniv sælges for kr. 2800,-Nr 44: Jagt / Outdoor kniv. Mønstersmedet klinge af Ernst Frederiksen. En smuk og stærk klinge, der vil holde hele livet. 
Front af Moskusoksehorn, tin og skæftetræ af tværskåret rød-stabiliseret masurbirk. Det klassiske, nordiske skæftetræ.

Skede i hårdpresset forpart. 
Klinge 9,5x2,7 cm, skæfte størrelse 10
Denne kniv sælges for kr. 3100,-


Nr 45: Snittekniv. Råsmedet klinge af Klaus Bernhard. En lille, smuk, skarp og stærk klinge af kulstofstål, der holder sig skarp, er til at slibe og som vil holde hele livet.
Front af sortstabiliseret masurbirk, 2 x tin med grøn fiberindlæg, og skæftetræ af grøn-stabiliseret masurbirk. Det klassiske, nordiske skæftetræ. Skede i rårand
Klinge 6x1,8 cm, skæfte størrelse 8 ("inde i hånden")
Denne kniv sælges for kr. 2200,-


Nr 46: Outdoor / Jagt / Fritids kniv. Mønstersmedet klinge af Poul Strande. 
Front af hvalkæbe, fiber, tin, rødstabiliseret røget eg, tin, fiber, grønstabiliseret eg., 
Skede i hårdpresset forpartslæder
Klinge 8,5x2,5 cm, skæfte størrelse 9-10
Denne kniv sælges for kr. 2800,-